R.M.K Ekonomikonsult AB

R.M.K Ekonomikonsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där R.M.K Ekonomikonsult AB finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. R.M.K Ekonomikonsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket R.M.K Ekonomikonsult AB har haft sedan 1994-01-01. R.M.K Ekonomikonsult AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till R.M.K Ekonomikonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hasselv. 5, 147 33, Tumba men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5252910.

Botkyrka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är R.M.K Ekonomikonsult AB Privat, ej börsnoterat.

R.M.K Ekonomikonsult AB har idag 556252-6912 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för R.M.K Ekonomikonsult AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och handel med värdepapper, travsportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I R.M.K Ekonomikonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Rose-Marie Victoria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Backa, Åke Ingwer som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .