SECE, Swedish Environmental Control Engineering AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter SECE, Swedish Environmental Control Engineering AB. Det finns flera bolag som liknar SECE, Swedish Environmental Control Engineering AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

SECE, Swedish Environmental Control Engineering AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1984-12-17 så har SECE, Swedish Environmental Control Engineering AB varit registrerat. Idag är SECE, Swedish Environmental Control Engineering AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med SECE, Swedish Environmental Control Engineering AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vårstav. 35 B, 147 70, Grödinge. Vi ni istället prata med SECE, Swedish Environmental Control Engineering AB så kan ni göra det på 08-53035660.

Bolaget skall bedriva försäljning, marknadsföring och konsultarbete inom miljöteknikområdet och annan därmed förenlig verksamhet på såväl svenska som internationell marknad.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Åslund, Christina som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Åslund, Lena Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

SECE, Swedish Environmental Control Engineering AB har 556252-8306 som sitt organisationsnummer.