Restaurang Andersson, Bjurholm, Ek Aktiebolag

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Restaurang Andersson, Bjurholm, Ek Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Restaurang Andersson, Bjurholm, Ek Aktiebolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Restaurang Andersson, Bjurholm, Ek Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1985-01-04 så har Restaurang Andersson, Bjurholm, Ek Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Restaurang Andersson, Bjurholm, Ek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Restaurang Andersson, Bjurholm, Ek Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hågelby Gård, 147 43, Tumba. Vi ni istället prata med Restaurang Andersson, Bjurholm, Ek Aktiebolag så kan ni göra det på 08-53037887.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bjurholm, Thomas Conny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ek, Bert Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurholm, Stefan Gerhard som är född 1966 och har titeln Suppleant, Rudenäs, Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Lennart Rudenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bjurholm, Thomas Conny -Ek, Bert Olov .

Restaurang Andersson, Bjurholm, Ek Aktiebolag har 556252-8686 som sitt organisationsnummer.