Formgummiteknik Fogutek Aktiebolag

Formgummiteknik Fogutek Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Formgummiteknik Fogutek Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Formgummiteknik Fogutek Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Formgummiteknik Fogutek Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Formgummiteknik Fogutek Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Formgummiteknik Fogutek Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Segersbyv. 4, 145 63, Norsborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-53191150.

Botkyrka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Formgummiteknik Fogutek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Formgummiteknik Fogutek Aktiebolag har idag 556253-4890 som sitt organisationummer.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av formgjutna gummidetaljer samt därmed förenlig verksamhet.

I Formgummiteknik Fogutek Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundstedt, Ingela Veronica som är född 1968 och har titeln VD, Lundstedt, Ingela Veronica som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bollesparr, Jessica Helena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundstedt, Birgit Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bringer, Karl Erik Göran som är född 1957 och har titeln Revisor, Bringer Revision AB som är född och har titeln Revisor.