HIKE Aktiebolag

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och HIKE Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och HIKE Aktiebolag är ett av dem. Statusen för HIKE Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

HIKE Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-03-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som HIKE Aktiebolag ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva uppfinnings- och konsultverksamhet, prospektering, uthyrning av inventarier - exempelvis conteinrar och järnvägsvagnar - inom främst transportbranschen, handel med värdepapper samt marknadsföring av uppfinningar främst inom energi- och miljöområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HIKE Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är HIKE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med HIKE Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53037758.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med HIKE Aktiebolag är Gedung, Kerstin Ingeborg som är född 1957 och har titeln Likvidator, Persson, Hans Verner som är född 1950 och har titeln Revisor, Jönsson, Hans Per Erik som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

HIKE Aktiebolag har 556255-1803 som sitt organisationsnummer.