Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag

Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Beredskapsv. 11, 146 37, Tullinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7785920.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag har idag 556261-3132 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utställningsverksamhet och formgivning av montrar, möbler och annan inredning, text samt bild ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Blankenburgs Utställningar och Inredningar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blankenburg, Ulf Roland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Blankenburg, Uno Gerhard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gunnar Axel som är född 1943 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Edstedt, Pia Ulla Christina som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .