TUNAHOLM Aktiebolag

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och TUNAHOLM Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och TUNAHOLM Aktiebolag är ett av dem. Statusen för TUNAHOLM Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

TUNAHOLM Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-08-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som TUNAHOLM Aktiebolag ska trivas.

TUNAHOLM Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av egen fastighet, köp och försäljning av maskiner och utrustning till bageriverksamhet, till- verkning och försäljning av råvaror för bageri- och konditoriverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TUNAHOLM Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är TUNAHOLM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med TUNAHOLM Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53060030.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med TUNAHOLM Aktiebolag är Jakobsson, Nils Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Maria Linnéa som är född 1961 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

TUNAHOLM Aktiebolag har 556263-9335 som sitt organisationsnummer.