DeLaval Hamra Gård Aktiebolag

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och DeLaval Hamra Gård Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och DeLaval Hamra Gård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för DeLaval Hamra Gård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

DeLaval Hamra Gård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-09-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där företaget finns i jobbar för att företag som DeLaval Hamra Gård Aktiebolag ska trivas.

DeLaval Hamra Gård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jordbruk, skogsbruk och grustäkt samt därvid förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DeLaval Hamra Gård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är DeLaval Hamra Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med DeLaval Hamra Gård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53030018.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -Gunstad, Christer Ferdinand Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med DeLaval Hamra Gård Aktiebolag är Gunstad, Christer Ferdinand som är född 1953 och har titeln VD, Sandström, Bo Göran Ingmar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergstrand, Ulf-Stefan Reinhold som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Kristina Birgitta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Poppen Wiklander, Jenny Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rispling, Björn Ivar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotRosengren, Gustaf Lennart Joakim som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunstad, Christer Ferdinand som är född 1953 och har titeln Suppleant, Markgren, Anne-Li Christina som är född 1964 och har titeln SuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorEnlund, Sven Bertel som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

DeLaval Hamra Gård Aktiebolag har 556264-7460 som sitt organisationsnummer.