VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag

VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-02-13. Men sedan 1987-01-01 så har VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nytorpsv. 22 A, 183 53, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5751284.

Botkyrka arbetar för att företag som VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra VVS installationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hällgren, Alf Jan Anders -Hällgren, Anette.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag och det är följande personer, Hällgren, Alf Jan Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olovsson, Lars Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällgren, Anette som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för VVS Installatören i Norsborg Aktiebolag är 556272-9045.