Breviks Plåtslageri Aktiebolag

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Breviks Plåtslageri Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Breviks Plåtslageri Aktiebolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Breviks Plåtslageri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1986-09-02 så har Breviks Plåtslageri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Breviks Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Breviks Plåtslageri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Gunnebov. 6, 144 64, Rönninge. Vi ni istället prata med Breviks Plåtslageri Aktiebolag så kan ni göra det på 08-53255293.

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse byggnadsverksamhet samt förvaltning av fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ukonmaanaho, Matti Heikki som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kröger, Jari Juhani som är född 1978 och har titeln Suppleant, Larsson, Ola Joakim som är född 1971 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Breviks Plåtslageri Aktiebolag har 556280-8773 som sitt organisationsnummer.