Tumba & Gotlands Bildemontering Aktiebolag

I Stockholms län så finns Tumba & Gotlands Bildemontering Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. Tumba & Gotlands Bildemontering Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Tumba & Gotlands Bildemontering Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556283-8523.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-53033711 alternativt besöka eller skicka post till Tumba & Gotlands Bildemontering Aktiebolag på följande adress Finkmossv., 147 34, Tumba.

Tumba & Gotlands Bildemontering Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tumba & Gotlands Bildemontering Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Mörrby, Rosie Elisabet Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bildemontering och försäljning av begagnade bildelar, idka fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.