Botkyrka Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva svets och smide av mekaniska konstruktioner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Botkyrka Mekaniska Verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Botkyrka Mekaniska Verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1987-01-14 så skapades Botkyrka Mekaniska Verkstad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Botkyrka Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Botkyrka Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556291-1049 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Botkyrka Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Botkyrka Mekaniska Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-53032005 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Botkyrka Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Ringman, Bengt Tage som är född 1952 och har titeln VD, Ringman, Bengt Tage som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringman, Bertil Edvin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rönnestig, Sven Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Företagsrevision RRS. som är född och har titeln Revisor, .