Carlson Engineering Aktiebolag

Carlson Engineering Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Carlson Engineering Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Carlson Engineering Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Carlson Engineering Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Carlson Engineering Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Carlson Engineering Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till KYRKVÄRDSPLAN 7, 147 62, Uttran men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8165790.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Carlson Engineering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Carlson Engineering Aktiebolag har idag 556303-7596 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Astrid Agneta -Karlsson, Svante är den som för stunden ansvarar för Carlson Engineering Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, partihandel med industrivaror iom byggnads- och verkstdsindustri, äga fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Carlson Engineering Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Svante som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Astrid Agneta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, Magnusson, Ingrid Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .