Lucina-Kliniken Aktiebolag

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Lucina-Kliniken Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Lucina-Kliniken Aktiebolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1987-11-27 så har Lucina-Kliniken Aktiebolag varit registrerat. Idag är Lucina-Kliniken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Lucina-Kliniken Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till KÄLLSTIGEN 1, 139 33, Värmdö. Vi ni istället prata med Lucina-Kliniken Aktiebolag så kan ni göra det på 08-57022249.

Bolaget skall bedriva medicinsk hälso- och sjukvård samt medicinsk undervisning och forskning samt idka förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Björk, Sven Gustav Åke som är född 1944 och har titeln Likvidator, Spång Seth, Eva Maria som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Lucina-Kliniken Aktiebolag har 556305-4187 som sitt organisationsnummer.