CFC System Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling, försäljning och konsultverksamhet inom elektronikbranschen, samt därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CFC System Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är CFC System Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1988-02-11 så skapades CFC System Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel CFC System Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

CFC System Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556319-1948 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är CFC System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med CFC System Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7781181 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom CFC System Aktiebolag är Idensjö, Oscar Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Idensjö, Eva-Britt Helena som är född 1952 och har titeln Suppleant, Moosberg, Bengt Ola Rikard som är född 1972 och har titeln Revisor, Ljunggren, John Sven-Olof som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .