Blomqvist Design & Montage Aktiebolag

Blomqvist Design & Montage Aktiebolag är ett bolag som finns i Botkyrka. I Blomqvist Design & Montage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomqvist, Bert-Ove Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Barbro Ann-Mari som är född 1958 och har titeln Suppleant, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Blomqvist Design & Montage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Blomqvist Design & Montage Aktiebolag på telefon 08-53037760.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, driva konsulterande verksamhet företrädesvis med design, montage och konstruktion inom inrednings- och utställningsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Blomqvist Design & Montage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Blomqvist Design & Montage Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Blomqvist Design & Montage Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Blomqvist Design & Montage Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Blomqvist Design & Montage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Blomqvist Design & Montage Aktiebolag har 556322-6652 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.