DATEK Industrielektronik Svenska Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med elektriska och elektroniska apparater för industriändamål, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DATEK Industrielektronik Svenska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är DATEK Industrielektronik Svenska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1988-06-15 så skapades DATEK Industrielektronik Svenska Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel DATEK Industrielektronik Svenska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

DATEK Industrielektronik Svenska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556328-3448 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är DATEK Industrielektronik Svenska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med DATEK Industrielektronik Svenska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom DATEK Industrielektronik Svenska Aktiebolag är Blom, Bror Erland som är född 1943 och har titeln VD, Blom, Bror Erland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Rigmor Greta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ax, Åsa Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ax, Erik Daniel som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nylén, Per Svante som är född 1956 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .