BOTKYRKA OFFSET I STOCKHOLM Aktiebolag

Bolaget skall driva offsettryckeri, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BOTKYRKA OFFSET I STOCKHOLM Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är BOTKYRKA OFFSET I STOCKHOLM Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1988-08-19 så skapades BOTKYRKA OFFSET I STOCKHOLM Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel BOTKYRKA OFFSET I STOCKHOLM Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

BOTKYRKA OFFSET I STOCKHOLM Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556330-4871 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är BOTKYRKA OFFSET I STOCKHOLM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med BOTKYRKA OFFSET I STOCKHOLM Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-53189190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Mattsson, Eva Heléne -Mattsson, Leif Krister

Följande personer är på något sätt aktiva inom BOTKYRKA OFFSET I STOCKHOLM Aktiebolag är Mattsson, Eva Heléne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Leif Krister som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hellman, Leif-Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Prosilium Revisionsaktiebolag som är född och har titeln Revisor, .