BEGE-AVCOM Aktiebolag

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter BEGE-AVCOM Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar BEGE-AVCOM Aktiebolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BEGE-AVCOM Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-09-15 så har BEGE-AVCOM Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BEGE-AVCOM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med BEGE-AVCOM Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Katrinebergsv. 124, 146 48, Tullinge. Vi ni istället prata med BEGE-AVCOM Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7782222.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av flygelektronik, flygutbildning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bengtsson, Bo Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Gunborg Eleonora som är född 1943 och har titeln Suppleant, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

BEGE-AVCOM Aktiebolag har 556331-0019 som sitt organisationsnummer.