Nolek Aktiebolag

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Nolek Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Nolek Aktiebolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nolek Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-10-07 så har Nolek Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nolek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Nolek Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hantverkarv. 11, 145 63, Norsborg. Vi ni istället prata med Nolek Aktiebolag så kan ni göra det på 08-53194200.

Bolaget ska bedriva utveckling, tillverkning och marknadsföring av utrustningar inom industriell kontrollteknik samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva uthyrning av produktionsutrustning för industriell kontrollteknik.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Thomaeus, Erik Ragnar som är född 1982 och har titeln VD, Karlsson, Leif Erik som är född 1955 och har titeln Vice VD, Thomaeus, Erik Ragnar som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Leif Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomaeus, Ragnar Bengt Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tafazoli, Peter Göran som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotThomaeus, Pär Ragnar som är född 1979 och har titeln Suppleant, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Hartell Borgstrand, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorRanby Revisorer som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Nolek Aktiebolag har 556331-7915 som sitt organisationsnummer.