G Asp Systembyggare Aktiebolag

G Asp Systembyggare Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som G Asp Systembyggare Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

G Asp Systembyggare Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

G Asp Systembyggare Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-10-10. Men sedan 1998-01-01 så har G Asp Systembyggare Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nordanv. 10, 146 40, Tullinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på G Asp Systembyggare Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2382915.

Botkyrka arbetar för att bolag som G Asp Systembyggare Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för G Asp Systembyggare Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende elektronikkonstruktion och programmering jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för G Asp Systembyggare Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till G Asp Systembyggare Aktiebolag och det är följande personer, Asp, Germund Thure som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp, Eva Anna-Karin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för G Asp Systembyggare Aktiebolag är 556336-8462.