Tullinge Grafiska Aktiebolag

Tullinge Grafiska Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Tullinge Grafiska Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tullinge Grafiska Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tullinge Grafiska Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tullinge Grafiska Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tullinge Grafiska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sadelmakarv. 9, 146 33, Tullinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7785652.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tullinge Grafiska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tullinge Grafiska Aktiebolag har idag 556339-4120 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tullinge Grafiska Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av tryckalster samt därmed förenlig verksamhet.

I Tullinge Grafiska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellgren, Kjell Åke som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Elsa Marianne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .