Bristow Consulting AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Bristow Consulting AB. Det finns flera företag som liknar Bristow Consulting AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1989-04-11 så har Bristow Consulting AB varit registrerat. Idag är Bristow Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Bristow Consulting AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bristow Consulting AB så kan ni göra det på 08-7780351.

Bolaget skall bedriva konsult- och seminarieverksamhet av teknisk, språklig och kulturell art, försäljning av laboratorieapparater och tekniska ritningar, samt serviceverksamhet i anslutning därtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Bristow Consulting AB har 556356-0696 som sitt organisationsnummer.