Cassiopeia Aktiebolag

I Stockholms län så finns Cassiopeia Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. Cassiopeia Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Cassiopeia Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556359-0834.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-53032250 alternativt besöka eller skicka post till Cassiopeia Aktiebolag på följande adress Segersbyv. 3A, 145 63, Norsborg.

Cassiopeia Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Cassiopeia Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Rosberg, Sven Börje som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Rosberg, Björn Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva projektutveckling inom byggnadsbranschen, handel med värdepapper, äga och förvalta den fastighet vari rörelsen bedrivs och därmed förenlig verksamhet.