Martallen AB

Martallen AB är ett företag som finns i Botkyrka. I Martallen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordström, Per Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström Mezan, Ruth Karin Pia som är född 1952 och har titeln Suppleant, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Martallen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Martallen AB på telefon .

Bolaget skall bedriva reparationer, service och försäljning av bilar och fritidsbåtar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Martallen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Martallen AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Martallen AB innehar ej F-skattsedel och Martallen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Martallen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Martallen AB har 556360-3496 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.