Parrots in Sweden AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Parrots in Sweden AB. Det finns flera verksamheter som liknar Parrots in Sweden AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Parrots in Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-11-02 så har Parrots in Sweden AB varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Parrots in Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Parrots in Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sadelmakarv. 11 B, 146 33, Tullinge. Vi ni istället prata med Parrots in Sweden AB så kan ni göra det på 08-7786047.

Bolaget skall bedriva handel, uppfödning, import, export och tjänster med djur och byggverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gloudemans, Carl Christer som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gloudemans, Tommy Gerhard som är född 1964 och har titeln Suppleant, Törnskog, Björn Jonny Carl som är född 1967 och har titeln Revisor, Törnskogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Parrots in Sweden AB har 556376-3894 som sitt organisationsnummer.