Scanmarket Aktiebolag

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och Scanmarket Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Scanmarket Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Scanmarket Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Scanmarket Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-12-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Scanmarket Aktiebolag ska trivas.

Scanmarket Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom ledning av företag och organisationer med huvudriktning på strategi, marknadskommuikation och positionering jämte därmed förenlig verksamhet. Dessutom bedriva handel, import,export inom olika branscher: konsumentvaruartiklar, arbets- och fritidsmaskiner samt restpartier, konkurslager och dylikt. Främst inom elektronik, data och telekommunikation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scanmarket Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Scanmarket Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Scanmarket Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Scanmarket Aktiebolag är Pettersson, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rolfsdotter Pettersson, Elise M M som är född 1979 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Scanmarket Aktiebolag har 556378-8818 som sitt organisationsnummer.