Per & Linda Engström Aktiebolag

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Per & Linda Engström Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Per & Linda Engström Aktiebolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Per & Linda Engström Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-03-14 så har Per & Linda Engström Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Per & Linda Engström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Per & Linda Engström Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Brunandsv. 12, 218 32, Bunkeflostrand. Vi ni istället prata med Per & Linda Engström Aktiebolag så kan ni göra det på 08-53025815.

Bolaget skall bedriva musikverksamhet, artistframträdande, arrangemang av musik, danspedagogik och koreografiverksamhet, design och sömnad av kläder, import och export av kläder, lek & hobby, barnpedagogisk verksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Engström, Per Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engbäck Engström, Linda Teresia som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörk, Maj Ingegärd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Milinovic, Suzanna Zvezdana som är född 1971 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engbäck Engström, Linda Teresia -Engström, Per Erik .

Per & Linda Engström Aktiebolag har 556390-0652 som sitt organisationsnummer.