Ursinius bygg- & industristäd Aktiebolag

I Stockholms län så finns Ursinius bygg- & industristäd Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. Ursinius bygg- & industristäd Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ursinius bygg- & industristäd Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556393-4339.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54901233 alternativt besöka eller skicka post till Ursinius bygg- & industristäd Aktiebolag på följande adress Havrev. 11, 145 68, Norsborg.

Ursinius bygg- & industristäd Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ursinius bygg- & industristäd Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ursinius, Ari Mikael som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva städverksamhet, fönsterputs, fastighetsskötsel, samt därmed förenlig verksamhet.