Aktiebolaget Martella

Aktiebolaget Martella är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Aktiebolaget Martella finns det lite olika personer som är förknippade och det är Palm, Agneta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gagnéus, Eva som är född 1949 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Martella så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Martella på telefon 0491-10206.

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom textilbranschen samt äga och förvalta aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Martella av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Martella är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Martella innehar ej F-skattsedel och Aktiebolaget Martella är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Martella så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Martella har 556403-5854 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.