Tarpon Multimedia AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Tarpon Multimedia AB. Det finns flera verksamheter som liknar Tarpon Multimedia AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1990-10-18 så har Tarpon Multimedia AB varit registrerat. Idag är Tarpon Multimedia AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Tarpon Multimedia AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tarpon Multimedia AB så kan ni göra det på 08-53039400.

Bolaget skall bedriva försäljning av hemelektronikprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Åkander, Sven Olov Thomas som är född 1959 och har titeln VD, Åkander, Sven Olov Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkander, Daniella som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Tarpon Multimedia AB har 556408-1478 som sitt organisationsnummer.