Johan Gregestam Åkeri Aktiebolag

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Johan Gregestam Åkeri Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Johan Gregestam Åkeri Aktiebolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Johan Gregestam Åkeri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-12-05 så har Johan Gregestam Åkeri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Johan Gregestam Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Johan Gregestam Åkeri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Brötav. 20, 147 91, Grödinge. Vi ni istället prata med Johan Gregestam Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på 070-6983639.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gregestam, Johan Lennart som är född 1947 och har titeln VD, Gregestam, Johan Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gregestam, Mattias som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sjölund, Hans-Åke Peter som är född 1948 och har titeln Revisor, HANS SJÖLUND REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Johan Gregestam Åkeri Aktiebolag har 556410-1433 som sitt organisationsnummer.