Golvkompaniet i Stockholm Aktiebolag

Bolaget skall bedriva läggning av plastmattor på golv och vägg och våtutrymmen, läggning och slipning av trägolv, plattsättning samt därmed förenlig verksamhet.Renovering samt om- och tillbyggnader. Vattenskadesanering, dränering samt mindre markarbeten. Godstransport internt samt externt. Uthyrning av personal i mindre omfattning. Inköp, förädling samt försäljning av fastigheter. Uppbyggnad av ridhus med tillhörande stall samt förvaltning och uthyrning av dess.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Golvkompaniet i Stockholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Golvkompaniet i Stockholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1990-12-20 så skapades Golvkompaniet i Stockholm Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Golvkompaniet i Stockholm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Golvkompaniet i Stockholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556410-9055 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Golvkompaniet i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Golvkompaniet i Stockholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-53030100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Golvkompaniet i Stockholm Aktiebolag är Gustafsson, Anders Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bernhardsson, Karin Charlott som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Svenolov som är född 1936 och har titeln Suppleant, Sandström, Sven-Erik Alfons som är född 1961 och har titeln Revisor, Access Revision AB som är född och har titeln Revisor, .