Solskyddskompaniet i Stockholm AB

Solskyddskompaniet i Stockholm AB är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Solskyddskompaniet i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tägtström, Erik Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sävmarker, Anna Veronika som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jerkeryd, Torsten Lars-Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Stuvsta Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Solskyddskompaniet i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Solskyddskompaniet i Stockholm AB på telefon 08-7781020.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggsektorn, inköp, försäljning och montering av persienner samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolagets verksamhet skall även utgöras av handel och utbildning inom eget hantverk (keramik, trä och blommor), inredningsartiklar, presenter och bruksföremål (vaser och matgods). Försäljning av inköpta varor i samma varugrupper.

Idag är Solskyddskompaniet i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Solskyddskompaniet i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Solskyddskompaniet i Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Solskyddskompaniet i Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Solskyddskompaniet i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Solskyddskompaniet i Stockholm AB har 556411-1945 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.