Noga-Allservice Aktiebolag

Noga-Allservice Aktiebolag är ett företag som finns i Botkyrka. I Noga-Allservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Halonen, Maria Helena som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jauhiainen, Sirpa Birgit som är född 1966 och har titeln Suppleant, Norell, Hans Jonas Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Noga-Allservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Noga-Allservice Aktiebolag på telefon 08-187205.

Bolaget skall bedriva städning, fönsterputsning, saneringsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Noga-Allservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Noga-Allservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Noga-Allservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Noga-Allservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Noga-Allservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Noga-Allservice Aktiebolag har 556421-2503 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.