Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag ska trivas.

Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggprojektering, upprättande av arkitekt- och konstruktionshandlingar, entreprenadbesiktning av byggnadsentreprenader jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också bedriva bokföring, skattedeklarationer, fakturering och redovisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7780435.

Firman tecknas var för sig av -Lyberg, Karl Ronny -Lyberg, Lise-Lotte.

De som är på något sätt har med Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag är Lyberg, Karl Ronny som är född 1946 och har titeln VD, Lyberg, Karl Ronny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyberg, Lise-Lotte som är född 1948 och har titeln Suppleant, Frisell Svedin, Ingrid Maria som är född 1959 och har titeln Revisor, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Ronny Lyberg Byggkonsult Aktiebolag har 556426-1211 som sitt organisationsnummer.