COMPACTOR Aktiebolag

COMPACTOR Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där COMPACTOR Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. COMPACTOR Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket COMPACTOR Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. COMPACTOR Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till COMPACTOR Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kumla Gårdsv. 33, 145 63, Norsborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-53189460.

Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är COMPACTOR Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

COMPACTOR Aktiebolag har idag 556433-5262 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för COMPACTOR Aktiebolag

Bolaget skall driva uthyrning, service och försäljning av vibreringsmaskiner och utrustning för betonggjutning, idka teknisk rådgivningsverksamhet inom byggsektorn samt driva därmed förenlig verksamhet.

I COMPACTOR Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Filipsson, Hans Ove som är född 1938 och har titeln Suppleant, Larsson, Asta Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .