AB MST, Mathias Schakt & Transport

556439-9532 är organisationsnummer för verksamheten AB MST, Mathias Schakt & Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB MST, Mathias Schakt & Transport är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som AB MST, Mathias Schakt & Transport finns i.

AB MST, Mathias Schakt & Transport har varit registrerat sedan 1991-12-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB MST, Mathias Schakt & Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

AB MST, Mathias Schakt & Transport är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB MST, Mathias Schakt & Transport är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med AB MST, Mathias Schakt & Transport så kan ni göra det på telefon genom 070-6352238 eller genom brev på följande adress:
Alkärrsv. 16, 147 63, Uttran

Bolaget skall bedriva schakt- och grundarbeten och därmed sammanhängande transportarbeten, smidesarbeten, bilinredning, reparationer inom entreprenadmaskiner samt konsultverksamhet inom VVS, även som idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB MST, Mathias Schakt & Transport och det är Antonson, Carl Mathias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Antonson, Bengt Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonson, Stina Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Eva Heléne som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,