PAULA LIUKKONEN Aktiebolag

PAULA LIUKKONEN Aktiebolag är ett företag som finns i Botkyrka. I PAULA LIUKKONEN Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Liukkonen, Paula Anneli som är född 1947 och har titeln VD, Liukkonen, Paula Anneli som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinnari, Tanja Anneli som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vähämäki, Aulis som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Palmén, Claes Lennart som är född 1970 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med PAULA LIUKKONEN Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PAULA LIUKKONEN Aktiebolag på telefon 08-53191457.

Bolaget skall bedriva forskning och utbildning inom arbetsmiljöområdet jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är PAULA LIUKKONEN Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PAULA LIUKKONEN Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PAULA LIUKKONEN Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och PAULA LIUKKONEN Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PAULA LIUKKONEN Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Liukkonen, Paula Anneli

PAULA LIUKKONEN Aktiebolag har 556446-3296 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.