Tumba Bildelar AB

Tumba Bildelar AB är ett företag som finns i Botkyrka. I Tumba Bildelar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Bo Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Birgitta Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Laurin, Hans Göte Ragnar som är född 1964 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tumba Bildelar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tumba Bildelar AB på telefon 08-6004907.

Bolaget skall bedriva import, export och handel med bildelar med förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva försäljning och tillverkning av egna varumärken inom bilreservdelar. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet med rådgivning till bil- reservdelsmarknaden.

Idag är Tumba Bildelar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tumba Bildelar AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tumba Bildelar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tumba Bildelar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tumba Bildelar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tumba Bildelar AB har 556449-1248 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.