Komptech Scandinavia AB

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning, import och försäljning av maskiner och utrustning för avfallsbehandling samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Komptech Scandinavia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Komptech Scandinavia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1992-08-11 så skapades Komptech Scandinavia AB och företaget är har F-skattsedel Komptech Scandinavia AB har haft det sedan 1994-01-01.

Komptech Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556449-2741 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Komptech Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Komptech Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 070-8895629 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Komptech Scandinavia AB är Giesen, Folke Jens Peter som är född 1954 och har titeln VD, Giesen, Folke Jens Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Imp, Josef som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Huber, Gerda som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Simon, Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Heissenberger, Josef som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESPretzler, Rudolf som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Piironen, Raija Marjatta som är född 1951 och har titeln Revisor, RP Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.