Båtgaraget i Stockholm AB

Bolaget ska bedriva båt och bilförvaring med service, fastighetsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Båtgaraget i Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Båtgaraget i Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1992-08-12 så skapades Båtgaraget i Stockholm AB och företaget är har F-skattsedel Båtgaraget i Stockholm AB har haft det sedan 1995-01-01.

Båtgaraget i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556451-8149 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Båtgaraget i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Båtgaraget i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-53187545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Båtgaraget i Stockholm AB är Lundqvist, Mats Olov som är född 1969 och har titeln VD, Lundqvist, Mats Olov som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Åsa Elisabeth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Jansson, Anders Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .