Stirep Stockholms Industrireparationer AB

556452-4030 är organisationsnummer för företaget Stirep Stockholms Industrireparationer AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stirep Stockholms Industrireparationer AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som Stirep Stockholms Industrireparationer AB finns i.

Stirep Stockholms Industrireparationer AB har varit registrerat sedan 1992-09-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stirep Stockholms Industrireparationer AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Stirep Stockholms Industrireparationer AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stirep Stockholms Industrireparationer AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Stirep Stockholms Industrireparationer AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7787311 eller genom brev på följande adress:
Sadelmakarv. 10, 146 33, Tullinge

Bolaget skall driva reparationer och underhåll åt stålindustri, värmekraftverk, livsmedelsindustri, fordonstillverkare samt handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stirep Stockholms Industrireparationer AB och det är Mårtensson, Thomas Roland som är född 1950 och har titeln VD, Mårtensson, Thomas Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydström, Johan Ulrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Carl Olof Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor