Lida Country Festival Aktiebolag

Lida Country Festival Aktiebolag är ett företag som finns i Botkyrka. I Lida Country Festival Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Asplund, Bo Ragnvald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfgren, Bo Thommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Birgitta Maria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Löfgren, Karin Anita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Rudenäs, Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Lennart Rudenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lida Country Festival Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lida Country Festival Aktiebolag på telefon 08-7781879.

Bolaget skall arrangera festivaler och andra festarrangemang, äga och förvalta värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lida Country Festival Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lida Country Festival Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lida Country Festival Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lida Country Festival Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lida Country Festival Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Asplund, Bo Ragnvald -Löfgren, Bo Thommy

Lida Country Festival Aktiebolag har 556455-5463 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.