Ringcom Eufoni Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av biltelefoner med kringutrustning samt datatillbehör och framtagning av datainformation som webbsidor och wapapplicationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ringcom Eufoni Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Ringcom Eufoni Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1993-02-17 så skapades Ringcom Eufoni Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ringcom Eufoni Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ringcom Eufoni Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556462-1521 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Ringcom Eufoni Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ringcom Eufoni Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6402488 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ringcom Eufoni Aktiebolag är Sjödin, Kenth Ragnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Kenth Stefan som är född 1976 och har titeln Suppleant, .