GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag

GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-02-23. Men sedan 1993-01-01 så har GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bernströmsv. 7 D, 146 38, Tullinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7783215.

Botkyrka arbetar för att företag som GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva översättningar, språkkonsultation och språkundervisning, handel med värdepapper, konsulttjänster inom dataapplikationer, rådgivning och konsultation inom finansiell förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Billig, Gerda -Lundin, Alf Anders.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag och det är följande personer, Billig, Gerda som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin, Alf Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Maria Susanne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Liljeberg, Ulla Marie Kristina som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisorn Ulla Liljeberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GB Språkkonsult Gerda Billig Aktiebolag är 556462-4160.