Toys Lek & Hobby i Tumba Aktiebolag

Toys Lek & Hobby i Tumba Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Toys Lek & Hobby i Tumba Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Toys Lek & Hobby i Tumba Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-10-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Toys Lek & Hobby i Tumba Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53035934.

Botkyrka arbetar för att verksamheter som Toys Lek & Hobby i Tumba Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Toys Lek & Hobby i Tumba Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall äga fast och lös egendom, driva rörelse genom köp och försäljning av lek- och hobbyartiklar jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Toys Lek & Hobby i Tumba Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Toys Lek & Hobby i Tumba Aktiebolag och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Toys Lek & Hobby i Tumba Aktiebolag är 556474-2921.