Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag

Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag har haft sedan -0001-11-30. Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bernströmsv. 26, 146 38, Tullinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7786540.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag har idag 556475-1096 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mätningsteknik (omfattning: land och sjömätning samt flygfoto) och entreprenadverksamhet för väg, tunnel, hus och trädgårdsarbeten och anläggningsarbeten, samt handel med byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

I Tom Berghäll Mätteknik och Anläggning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berghäll, Tom Lars som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Yvonne Maria Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bondeson, Mats Olof som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .