Lundkvist Begravningsbyrå Fondkistan Söderort och Södertälje Aktiebolag

I Stockholms län så finns Lundkvist Begravningsbyrå Fondkistan Söderort och Södertälje Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. Lundkvist Begravningsbyrå Fondkistan Söderort och Södertälje Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Lundkvist Begravningsbyrå Fondkistan Söderort och Södertälje Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556484-2622.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-53068089 alternativt besöka eller skicka post till Lundkvist Begravningsbyrå Fondkistan Söderort och Södertälje Aktiebolag på följande adress Grödingev. 11, 147 30, Tumba.

Lundkvist Begravningsbyrå Fondkistan Söderort och Södertälje Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lundkvist Begravningsbyrå Fondkistan Söderort och Södertälje Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Cornejo Lundkvist, Maria Teresa som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Bohman, Eleonora Alejandra som är född 1970 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall ombesörja begravningar, handel med värdepapper, äga fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.