Rytterstens El AB

Bolaget skall äga fast och lös egendom, driva rörelse genom elinstallationer jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rytterstens El AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Rytterstens El AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1994-11-16 så skapades Rytterstens El AB och företaget är har F-skattsedel Rytterstens El AB har haft det sedan 1994-01-01.

Rytterstens El AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556496-2933 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Rytterstens El AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rytterstens El AB så går det att nå dem via telefon på 08-7785055 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rytterstens El AB är Ryttersten, Bengt-Erik Gösta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryttersten, Inger Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Liljeberg, Ulla Marie Kristina som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisorn Ulla Liljeberg AB som är född och har titeln Revisor, .